Onderhoud

 
 
Foto houtsoort
 

Massief hout

Variaties in nerven, textuur, kleur, knopen en andere unieke karakteristieken zijn vast verbonden aan massief hout. Deze imperfecties zijn een deel van de charme van dit natuurlijk product. We behandelen ons hout met respect en werken elk product af met vakmanschap en creativiteit.

Massief hout
Foto salontafel
 

Contacteer ons voor meer informatie 

 

Massief hout behandelen

Al onze houten meubels zijn behandeld om ze optimaal te beschermen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw meubelen blijven schitteren?

Door de blootstelling aan extreme temperaturen in combinatie met luchtvochtigheid of fel licht te vermijden. Bovendien raden we aan om uw houten meubelen 1 tot 2 keer per jaar te behandelen en een beschermlaag aan te brengen.

Foto zitbank
Foto stoffen detail
 

Bekledingen

Om lang van uw zitbank te kunnen genieten, is het belangrijk hier met zorg mee om te springen. Gebruik uw arm- en rugleuningen niet als zitvlak, verwissel uw kussens af en toe eens van plaats en let op als u met uw nieuwe jeansbroek plaatsneemt in de zetel. Plaats uw bank ook niet in direct zonlicht, let op met geurverfrissers en hef uw bank zeker ook altijd op als u die verplaatst. 

Foto stoffen zetel
Foto stoelen
 

Stoffen bekledingen behandelen

Voor stoffen zitbanken of stoelen is het belangrijk dat deze regelmatig gestofzuigd worden met een mondstuk specifiek voor kussens. Als u morst, wrijf dan zeker niet op de vlek, maar dep deze voorzichtig droog.

Heeft u afneembare bekleding? Was deze dan binnenstebuiten volgens de voorgeschreven wasinstructies en breng de hoezen aan wanneer ze nog niet volledig droog zijn. Gebruik de zitbank of stoel pas als de hoezen volledig droog zijn.

Foto stoffen zetel
Foto zwart lederen detail
 

Lederen bekledingen behandelen

Heeft u een bank in een lederlook? Neem dan wekelijks het stof van je bank met een lichtvochtige doek. Een vlek? Dep of schep deze meteen zo volledig mogelijk af. Gebruik daarna lederlookreiniger om de vlek te verwijderen.

Meubelen in lederlook kunt u zelf reinigen met water in combinatie met een beetje babyshampoo of wasproduct, zoals Woolite. Bovendien is het belangrijk om de meubelen te beschermen tegen direct fel zonlicht en voorzichtig te zijn met scherpe voorwerpen.

Foto lederlook
Openingsuren
Maak online een afspraak met één van onze medewerkers om onze showroom te komen bezoeken van dinsdag tot zaterdag.
 
Toegevoegd aan mijn lijst
Bekijk hier mijn lijst