Atelier

 
 
Foto planken
Schrijnwerker 3
Schrijnwerker 2
 

Houtatelier in Brugge

Het atelier en magazijn vind je in ‘De Blauwe Toren’ … This is where the Sanskriet magic happens!

Net zoals Mark, is het voltallige Team Atelier 'gebeten' door de kracht, schoonheid en de eindeloze mogelijkheden van hout. Samen werken ze unieke houten meubelen af tot stuks waar je gerust U tegen mag zeggen. 

Foto Atelier
Foto houtschilfer
Foto legplanken
 

Om een houten tafel of kast helemaal te laten blenden met de voorkeuren van de nieuwe eigenaar, kunnen we sommige meubels naar wens aanpassen. Legplanken voor boekenwormen, lades voor rommelmakers, … we begrijpen het helemaal! We brengen de technische haalbaarheid in kaart en doen elke aanpassing minutieus, ambachtelijk en 100% op maat van jouw woondromen.

Foto machine
Foto meter
 

Zeg nooit zomaar 'hout' tegen hout!

Het magazijn van Sanskriet is een verzameling van oneindig veel houtsoorten met elk hun specifieke eigenschappen. Kleurschakeringen, vlammen en noten maken elk stuk uniek. Met houten meubelen haal je dus letterlijk de charme van de natuur in huis. Dankzij de ervaring en expertise van Team Atelier, krijgt elk project zijn perfecte 'partner-in-wood' voor een hoogwaardige afwerking.

Foto zaagsel
Foto beitel
 

Op zoek naar houten meubelen? Maak een afspraak in onze showroom van 1.500 m² en ontdek de mogelijkheden van onze houtcollecties!

Mark heftruck
 

Tell me more! 

Openingsuren
Maak online een afspraak met één van onze medewerkers om onze showroom te komen bezoeken van dinsdag tot zaterdag.
 
Toegevoegd aan mijn lijst
Bekijk hier mijn lijst